Τρόποι Πληρωμής

Στο www.toPapoutsi.gr έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με διάφορους τρόπους. Kατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, επιλέγεις ένα από τα παρακάτω:Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Σου δίνεται η δυνατότητα αν το επιθυμείς να πληρώσεις με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα σε ένα μόλις λεπτό. Και η ασφάλεια των συναλλαγών; Σε εξασφαλίζει η μεγαλύτερη εταιρία online τραπεζικών συναλλαγών Viva Payments. Κανένα από τα προσωπικά σου στοιχεία δεν παραμένει σε εμάς. Επιλέγοντας να πληρώσεις με κάρτα, ανακατευθύνεσαι στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Payment, προσθέτεις τα στοιχεία σου και η πληρωμή έγινε!

 

Πληρωμή με Paypal

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σου επέλεξε πληρωμή μέσω Paypal, ανακατευθύνεσαι στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal, συνδέσου με τα στοιχεία του λογαριασμού σου και πατάς το κουμπί "Pay Now"


Αντικαταβολή

Αν επιλέξεις την πληρωμή μέσω αντικαταβολής τότε θα πληρώσεις για το προϊόν  που έχεις επιλέξει, την στιγμή που θα το παραλάβεις. 

 


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείς να πληρώσεις πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  Στην περίπτωση που επιθυμείς να προβείς σε αγορά προϊόντος μέσω τραπεζικής κατάθεσης, στο checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, στον τρόπο πληρωμής επιλέγεις "μέσω τραπεζικής κατάθεσης" και συνεχίζεις την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Στην συνέχεια ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σου για την επιβεβαίωση και ύστερα καταβάλεις ολόκληρο το ποσό που θα σου γνωστοποιηθεί (κόστος προιόντος + μεταφορικά) στον παρακάτω λογαριασμό: 


Alpha Βank:  GR26 0140 5410 5410 0200 2017184


* Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώστε: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ & ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
*Δικαιούχος: ΙΜΠΡΟΣ ΙΚΕ (IMPROS IKE)


Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση (με τα στοιχεία σου να αναγράφονται στο καταθετήριο) και ολοκληρωθεί η πίστωση των χρημάτων η παραγγελία σου θα σταλεί άμεσα.